KÉNYELMES, GYORS FIZETÉSSZAKSZERŰ KARBANTARTÁS |48 ÓRÁS SZÁLLÍTÁS |  PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Garancia

Garancia

Termékkör Jótállás időtartama Elérhetősége
Elektronikai termékek 10-100e Ft között 1 év info@mimart.hu
Elektronikai termékek 100-250e Ft között 2 év info@mimart.hu
Elektromos rollerek 2 év info@mimart.hu
ArenaRacer termékek 5 év info@mimart.hu
Dreame termékek 1-3 év info@mimart.hu
Akkumulátor Garancia 8 hónap info@mimart.hu

 

A Mimart-an árusított elektronikai termékekre értékhatártól függően 1-5 év gyári garanciát vállalunk!*

A jótállás időtartama:

a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év,

b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év,

c) 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

Ha a Mimart-en vásárolt terméked meghibásodik, a hiba a jótállási feltételeknek megfelel, és az a jótállási időtartamon belül történik, vedd fel a kapcsolatot info@mimart.hu e-mail címena javítás eljárás megkezdéséhez, és töltsd ki a javításbejelentő űrlapot!

Jótállási jegy

 

Akkumulátorokkal kapcsolatos információk

Az akkumulátorokra a főtermékre vonatkozó szavatossági és jótállási szabályok szerinti időtartamra vállaljuk a garanciát. Ez kellékszavatosság esetében 2 év, a kötelező jótállás esetén pedig az eladási ártól függően 1-3 év. Akkumulátorának élettartamát hosszabb ideig megőrizheti, ha a készüléket nem hagyja teljesen lemerülni. Ha készüléke töltöttsége 20% alá csökken, töltse fel! (Készüléktől függően egy ilyen töltési ciklus minimum 2,5 óra, de akár 8 órát is igénybe vehet.)

Az akkumulátor teherbírását rendkívül befolyásolják a termékhasználati szokások: például egy telefon akár 4-5 napot is működhet egy feltöltéssel, míg ugyanez a készülék folyamatos telefonálás, zenelejátszás vagy internetezés mellett órák alatt lemerülhet. Ugyancsak befolyásolja a hőmérséklet, illetve a páratartalom is a készülék akkumulátorának teljesítményét (legtöbbet 23-26 °C-on bír). Ezen információk termékenként és modellenként változhatnak. Az akkumulátorok természetes kapacitáscsökkenése nem garanciális hiba!

Jótállás kizárása

A jótállás érvényét veszti:

  • ha a meghibásodás rendeltetésellenes használatból, átalakítás, szakszerűtlen kezelés (pl. nem megfelelő szoftverfrissítés), helytelen tárolás, törés, elemi kár, vagy egyéb a terméktől független ok miatt következik be.

  • A használati utasításban foglaltak be nem tartásából, vagy attól eltérő használatból származó meghibásodás esetén.

  • A termékeink használati utasításában nem szereplő szolgáltatás, technikai paraméterek között fel nem sorolt paraméter hiánya, meg nem említett feladatra való alkalmatlansága, illetve az ezzel kapcsolatos vevői elégedetlenség nem tartozik a jótállási kötelezettségek körébe.

 

*Garanciális és jótállási feltételeink az ÁSZF-ben olvashatóak, az abban foglaltakat kell irányadó információnak tekinteni,